onsdag 1 augusti 2012

Grill kväll

Hejdå och Lycka till!
Vi bjöd de vuxna som L har haft närmare kontakt med, på en grill kväll.
KF & SF var bjudna, men fick förhinder precis i sista sekund. De kommer imorgon på en "fika" istället. KF, var den som L valde som sin första "trygghet" i det nya landet. KF har alltid haft en extra hälsning med till L och kommit ihåg hennes födelsedagar. När man är ny på ett ställe, oavsett det är nytt jobb, stad eller land är det viktigt att känna sig trygg och välkommen. Den känslan har KF&SF lyckats få till för oss allihop i familjen.
N och hennes ena dotter fick vara representanter för deras familj. T och C kunde inte vara med. (C var med 10 min precis på slutet).Tillsammans med N och hennes familj har vi varit med om både bröllop, julbesök i Stockholm, påsksemester i skidbackarna och konfirmation. Självklart har vi också umgåtts både i vardag som på fest. Tryggetskänslan är viktig men också känslan av att ingå i ett socialt nätverk och ha vänner. N&Co har bidragit i allra högsta grad till den känslan.
Nabona AM & HJ har varit vår räddning flera gånger i krissituationer. De har "hämtat och lämnat" L när vi inte har kunnat. De har låst upp vår dörr när vi glömt nycklarna. Tvärtom har också varit fallet, L har ställt upp både som barnvakt för deras son och för Malik (deras marsvin). Med andra ord har det varit ett givande och tagande i bra balans, mellan oss och våra naboer,.
Sist, men absolut inte minst betydelsefull så var RM här. L och RM har mycket gemensamt, framför allt intresset för matematik, fysik och natur. Trots att det är några år mellan dom så har de haft stort utbyte av varandra. Både när det gäller att lösa livets stora gåtor, men också mycket skratt och glädje.


Tack, tack, sa L och gav alla en kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar