Dan för dan och fjärde advent
Det måste firas. Jag bjuder på ett godis recept
Glögg tryffel
Ingredienser
1 dl vispgrädde250 g mörk blockchoklad grovt hackad
1 msk smör
1-2 msk glögg (valet är ditt, alkoholfri, lätt, "vanlig" eller stark)
½ dl hackad mandel
½ dl hackad russin
Gör så här
Ta bort kastrullen från värmen och smält chokladen i grädden under omrörning.
Vispa i smör och smaksätt med glögg.
Låt svalna.
Forma tryffelmassan till kulor. Rulla dem i mandel och russin.
Låt stelna helt i kylen.
Dagen innan julafton hade vi i min familj, som tradition, att ta in granen och klä den.
Skickar Er en suddig, men dock lite färggladare och mer "up to date" bild av mig
Skrattet är själens solsken och utan solsken kan ingenting leva eller växa.
Wayne Dyer
Kramar i massor
Pia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar